Waar in Exact Online kan ik de administratie id vinden?

De administratie id wordt ook wel divisiecode genoemd. Via de volgende stappen kun u deze vinden in Exact Online:

1. Ga in je Exact Online linksboven naar je administratie (linkermuis) en klik daarna op 'alle opties'.
  2. Wijs je linkermuis op de code van je administratie (in voorbeeld hieronder "1" of "2")
  3. De adminstratie_id is nu de meest linkse division code in de URL links onderaan de pagina (zie pijl)

Tja....leuker kunnen we het niet maken.

Labels: Boekhouding