Staat mijn koppeling goed ingesteld?

1) Heb je de koppeling zojuist geïnstalleerd, dan is het belangrijk te controleren of alle instellingen gedaan zijn.
2) Maak je al langer gebruik van de koppeling, maar zijn er aanpassingen gedaan in je verkoop- of boekhoudsysteem? Ook dan is een controle belangrijk.
3) Staan er 'geweigerde verkopen' in je wekelijkse status-update mail? Je vindt deze verkopen in tabblad Fouten.

Open je persoonlijke dashboard op https://uwkoppeling.webwinkelfacturen.nl De inloggegevens zijn direct na aanmelding gemaild.

Instellingen controleren:
In tabblad Configuratie kun je zien of er verbinding is met het verkoopsysteem en het boekhoudsysteem.
Zijn de bolletjes achter de systeemnamen groen? Dan is er verbinding. Staat er een bolletje op rood? Dan moet de verbinding gemaakt worden, dmv de Connect knop.

Of er instellingen missen, zie je aan een rood bolletje achter de onderdelen. Of er staat vermeld; 'niet ingevuld'.
Staat het onderdeel "BTW en grootboekrekeningen' in jouw tabblad Configuratie? Dan dient dit volledig ingevuld te zijn. Een tekst als "eerst blauwe knop Wijzigen klikken" betekent, dat je nog instellingen moet doen in dit onderdeel.

Koppeling testen:
Staan er orders/bonnen/dagomzetten in je webwinkel of kassa van NADAT je de koppeling hebt geïnstalleerd? Dan zet de koppeling deze door indien de installatie voltooid is. Je kunt deze doorgezette bestellingen zien in tabblad Rapportage, en in je boekhouding.
Staan ze in tabblad Fouten? Probeer ze dan eerst door te zetten met de blauwe Verwerk knop. Komen ze terug? Dan is er een foutsituatie waardoor de koppeling de verkoop niet kan doorzetten. Geef dit aan ons door dmv de rode Meld Probleem knop, zodat wij de foutsituatie voor je kunnen analyseren. Dit graag voor 1 foutmelding uitvoeren, en niet voor alle foutmeldingen uit de foutenlijst.
Staan ze in tabblad Open? Dan is óf de status waarop je wilt doorzetten niet aangevinkt in tabblad Configuratie, óf de orderstatus van de verkoop in de webwinkel komt niet overeen met de aangevinkte status. Pas 1 van de 2 aan, dan zet de koppeling de order(s) uit tabblad Open, 's-nachts door.

Opties:
In elke handleiding staat een hoofdstuk "Day-to-day Naar …." In dat hoofdstuk leggen we gedetailleerd uit wat jouw koppeling doorzet. En welke opties je hierin hebt. De handleiding heb je al gekregen, en is ook te vinden op onze website; https://www.webwinkelfacturen.nl/handleidingen

Support nodig?
Zo kom je met ons in contact.