Kan ik meerdere emailadressen gebruiken voor communicatie

Het hoofd e-mailadres is gelinkt aan het dashboard. Met het hoofd e-mailadres logt u in (of met de licentiesleutel als gebruikersnaam). Het inloggen dmv e-mailadres wijzigt dus ook, als u ons vraagt een ander hoofd e-mailadres in te stellen.

Gebruikt u voor meerdere koppelingen, hetzelfde hoofd e-mailadres, dan zijn al deze koppelingen vanuit 1 dashboard te beheren. Switchen kan heel makkelijk dmv het dropdown-pijlte naast de licentiesleutel.

Sinds kort is het mogelijk om zelf een 2e en 3e e-mailadres (voor bijv accountant of developer) in te stellen voor een koppeling.  Stel je dat in, dan wordt de communicatie als volgt verstuurd:
1. Als het accountant emailadres is ingevuld gaat de status-email naar de accountant.
2. Is het veld emailadres accountant leeg, dan gaat de status-email naar het hoofd-emailadres.

Alle overige communicatie, zoals betaal-links worden naar het hoofd-emailadres gestuurd.

Meldt u een verkoop uit tabblad Fouten dmv de rode Meld probleem knop? Dan zal ons antwoord naar alle emailadressen gestuurd worden die ingevuld staan.

De statusemail wordt standaard wekelijks verstuurd.  Wilt u de frequentie hiervan wijzigen, of helemaal geen status-email ontvangen, is dit ook aan te geven.

U vindt deze instellingen in het dashboard, onder >>Profiel >>Instellingen;