Kan ik als boekhouder mijn klanten koppelen?

Er zijn veel boekhouders die voor hun klanten een koppeling regelen tussen het verkoop systeem (kassa, of webwinkel) en de boehoud-software.

Sommige boekhouders hebben daarbij een account bij de boekhoud software leverancier op hun eigen naam. In principe kunnen dit soort accounts gekoppeld worden via de account login gegevens van de boekhouder, maar wij raden dat ten sterkste af. De koppeling ziet dan namelijk alle administraties onder dit super account. Dat is niet een goede oplossing. Je wilt dat de koppeling alleen zicht heeft op de te koppelen administratie.

Als je wilt weten hoe je dat doet als boekhouder, neem dan even contact op met je boekhoud software leverancier.