Waar vind ik de Yuki administratie-id en API sleutel?

Om de koppeling met Yuki te leggen heb je administratie-id en API sleutel nodig. Met de API sleutel (ook wel webservice API key genoemd) geeft je de koppeling autorisatie om binnen je Yuki administratie informatie te lezen en transacties aan te maken. Met de administratie-id geef je aan op welke administratie binnen Yuki de toegang gegevens is.

Hier staat de informatie van Yuki zelf: https://support.yuki.be/nl/support/solutions/articles/80000787687-hoe-leg-ik-een-koppeling-

In dit plaatje zie je hoe je de API sleutel aanmaakt. Let op dat je de API sleutel toegang geeft tot alles webservices.

In dit plaatje staat waar je vervolgens de administratie-id en API sleutel kunt vinden.

Als je al eerder een sleutel hebt aangemaakt en je wilt hem opzoeken, ga je via >> Mijn domein naar de kolom aan de linkerkant "webservices" en daar vindt je de administratie-id en API sleutel informatie:

Let op: Als je de administratie-id en API sleutel naar ons toe wil mailen copieer dan de tekst. Stuur niet het plaatje. De strings zijn te lang om over te tikken. Uit tekst kunnen we copieren, dat scheelt tijd en voorkomt fouten.