Wat betekent de melding Ongeldig Contract

Als u de melding Ongeldig Contract ziet staan in de foutenrij van het dashboard dan betekent dat meestal de Yuki Salesmodule voor uw administratie is uitgeschakeld. De koppeling voegt facturen toe aan uw administratie en daarvoor moet de Yuki Salesmodule zijn ingeschakeld.

Om dit probleem op te lossen neemt u contact op met Yuki en vraagt u hen de Salesmodule in te schakelen. Daarna kunt u de verkopen in de foutenrij opnieuw aanbieden.

Het kan ook zijn dat u een verkeerde administratie-id heeft opgegeven.  U zit deze boodschap in de foutenrij van het dashboard https://uwkoppeling.webwinkelfacturen.nl verschijnen als u op de bestelling klikt. Is dit het geval dan kunt u een nieuwe administratie-id en API sleutel via de tab Configuratie invoeren.