Wat betekent de melding Ongeldig Contract

Als u de melding Ongeldig Contract ziet staan in de foutenrij van het dashboard dan betekent dat meestal de Yuki Salesmodule voor uw administratie is uitgeschakeld. De koppeling voegt facturen toe aan uw administratie en daarvoor moet de Yuki Salesmodule zijn ingeschakeld.

Om dit probleem op te lossen neemt u contact op met Yuki en vraagt u hen de Salesmodule in te schakelen. Daarna kunt u de verkopen in de foutenrij opnieuw aanbieden.

Het kan ook zijn dat u een verkeerde administratie-id heeft opgegeven.  U ziet deze boodschap in de foutenrij van het dashboard https://uwkoppeling.webwinkelfacturen.nl verschijnen als u op de bestelling klikt. Is dit het geval dan kunt u een nieuwe administratie-id en API sleutel via de tab Configuratie invoeren.

Tot slot, als u gebruik maakt van het Yuki contract Minimal bundle zijn er twee voorwaarden aan verbonden:

1. De facturen mogen in Yuki alleen de status "verwerkt" krijgen. Dat kan de koppeling. U hoef ons alleen een email te sturen ovv de koppel/licentiesleutel, dan stellen wij dat in.
  2. De tag 'factuur-per-email-versturen' mag niet aan staan (default).