Voor welke versie WordPress / WooCommerce werkt de koppeling?

De koppelingen zijn getest op WordPress versies vanaf 4.0 en werkt voor WooCommerce versies vanaf 2.4. Je WooCommerce webwinkel moet permalinks hebben. Als je webwinkel een SSL-certificaat heeft dan moet dat wel een geldig SSL-certificaat zijn. Let op. De koppelingen werken voor de standaard versies van WooCommerce. Customizaties worden niet meegenomen. Voor WooCommerce v3 koppelen we via de REST API en is er geen plug-in nodig.

Voor WooCommerce v2.x is een kleine plugin nodig: Cloudinvoice plug-in voor WooCommerce. Installeer allereerst deze plug-in zoals je ook andere WordPress plug-ins installeert. Je ziet het submenu WooCommerce CloudInvoice Settings vervolgens verschijnen in het menu Instellingen / Settings.

Op het CloudInvoice instellingenscherm selecteer je jouw boekhoudpakket, je vult een licentie-key in - deze heb je in een email ontvangen - en je vult de cloudinvoice url in die je ook in de email hebt ontvangen: https://interface.cloudinvoice.company/api/v1/servlet/woocommerce/processorder.php Klik vervolgens op opslaan. Je bent nu klaar de koppeling te leggen met het boekhoudpakket, zoals beschreven in de handleiding.

Labels: Versie