Worden retouren ondersteund bij WooCommerce?

We hebben ondersteuning voor WooCommerce refunds, maar we ontvangen graag een bericht van jullie als jullie hiervan gebruik willen maken. Om refunds door te zetten dienen jullie twee dingen te doen:

1. Configuratie tab dashboard https://uwkoppeling.webwinkelfacturen.nl: Geef bij de statussen aan dat ook refunds doorgezet moeten worden.

2. WooCommerce webwinkel: Iedere refund die je door wilt zetten dien status refund in de webwinkel te hebben. Dit heeft tot gevolg dat we partiele refunds in basis WooCommerce webwinkels helaas niet door kunnen zetten.

De koppeling gaat 3 maanden terug in de tijd om refunds op te halen en door te zetten. Refunds van langer dan 3 maanden geleden dien je handmatig in je boekhoudsysteem te plaatsen.

Is er een aparte refundstatus voor refunds omdat jullie een plugin gebruiken? Neem contact met ons op om te kijken of we deze statussen mee kunnen nemen in de refunds.

Refunds worden alleen correct doorgezet als zij of een bedrag zijn of regels. Bij een combinatie van refundbedrag en refundregels worden alleen de refundregels doorgezet.

Als er een refund op de regels gebeurt dan wordt de refund regel voor regel doorgezet. Is de refund een bedrag dan berekent de koppeling de refund door dit bedrag evenredig over de regels te verdelen.

Refunds worden onder dezelfde debiteur geboekt als de bestelling. Het resultaat van het doorzetten van refunds kun je teruglezen via het dashboard.

Let op: Sommige boekhoudsystemen accepteren de refunds niet. Bijvoorbeeld omdat zij geen negatieve regelbedragen accepteren. Test deze functionaliteit voordat jullie hem gebruiken.

Labels: Credit