Voor welke SnelStart pakketten werkt de koppeling?

De koppeling werkt alleen als je als klant zelf een SnelStart Online administratie hebt (dwz de SnelStart database staat online).

Voor SnelStart verkoopboekingen kun je kiezen uit de volgende SnelStart abonnementen :

inKaart inBalans inZicht

Voor Snelstart orders dien je een van de volgende SnelStart abonnementen te gebruiken:

inBalans inZicht

waarbij in praktijk webwinkeliers die logistieke zaken (vb pakbonnen) afhandelen in SnelStart, vaak het abonnenement  inZicht gebruiken.

Tot slot, de SnelStart online administratie is 24/7 benaderbaar. Je kunt op twee manieren werken met SnelStart: op je computer, met de desktopmodule SnelStart 12 en via je webbrowser of mobiele app, met SnelStart Web. In een online administratie kun je tegelijk in SnelStart 12 en in SnelStart Web de administratie doen. De software haalt de gegevens uit dezelfde database. Wat net in SnelStart Web is ingevoerd, zie je direct terug in SnelStart 12 (en omgekeerd). Veel ondernemers houden hun dagelijkse administratie bij via SnelStart Web, omdat dit voor veel handelingen eenvoudiger werkt. Web is daarnaast overal te gebruiken. Via smartphone, desktop, tablet of mobiel log je overal ter wereld in.

In SnelStart 12 heb je, afhankelijk van je pakket, nog meer uitgebreide boekhoudmogelijkheden. Voor meer informatie, vraag SnelStart.

Labels: Boekhouding, Versie