Waar in Yuki kan ik de boeking vinden?

De facturen kun je in Yuki terugvinden bij de facturen. Let er daarbij op dat de facturen nog niet als verwerkt zijn geboekt.
De memoriaalboekingen kan je als ondernemer het gemakkelijkst terugvinden bij het archief. Archief > map Overig financieel > tab diverse posten.
Als je op het pijltje vooraan klikt, kom je in het overzicht terecht en zie je welke transacties in het document zitten.
Klik je op details boeking, kan je achterliggend kijken, hoe dit door Yuki geboekt wordt. Er kan een klein afrondingsverschil zijn, doordat Yuki de maatstaf van heffing berekend op basis van het btw bedrag.

De betaling werd op tussenrekening / wachtrekening 'bancontact' oid geplaatst. Deze kan de boekhouder terugvinden bij 'wachtrekeningen' onder de boekhoudbol. Het is immers de bedoeling dat de boekhouder de documenten gaat afletteren / afpunten.
Hier vind je de bancontact betaling terug. Wanneer de banktransacties worden opgeladen in Yuki, kan je via bankherkenningsregels deze ook op de tussen / wachtrekening laten plaatsen en kan er handig gematcht worden via dit scherm.
De bankherkenningsregels vind je logischerwijze onder de bank.