De verbinding met Twinfield is verbroken. Hoe los ik dat op?

Bij Twinfield kan de verbinding verbroken zijn omdat de gebruikersnaam van degene die de verbinding gelegd heeft verwijderd is, omdat de authenticatie-sleutels zijn ingetrokken of omdat er een tijdelijke hickup is in het Twinfield domein.

In het dashboard https://uwkoppeling.webwinkelfacturen.nl kun je de status van de verbinding naar Twinfield zien. Groen is goed, rood betekent dat de verbinding verbroken is.

Wil je de verbinding herstellen dan kun je gebruik maken van de rode Connect knop naast the Twinfield regel. Hiermee log je opnieuw in bij Twinfield en kun je de connectie opnieuw authenticeren.