In webwinkels zijn er regelmatig retouren. Iedere webwinkel software handelt dit op een eigen manier af. Sommige doen een update van een bestelling, sommige maken een nieuwe transactie aan, sommige zelfs met een aparte entiteit ' retouren'. Een ingewikkeld domein dus. Dat heeft er toe geleid dat:

• op dit moment onze koppelingen nog geen retouren ondersteunen, daar waar we koppelen vanaf de entiteit 'bestellingen' voor  WooCommerce, CCV Shop, Shopify, Open Cart, PrestaShop en Bol.com
  • we wel retouren ondersteuen voor Mijnwebwinkel
  • onze koppelingen wel creditfacturen onderstuenen, daar waar we koppelen vanaf de entiteit 'facturen' (vb Magento, Lightspeed Ecom).

Naarmate de webwinkel software voor retouren ontwikkelt en de marktvraag groeit zullen wij voor verschillende webwinkelsystemen het retour concept mogelijk wel gaan ondersteunen. Op dit moment staan WooCommerce en Shopify op de roadmap voor 2019.