In webwinkels zijn er regelmatig retouren. Iedere webwinkel software handelt dit op een eigen manier af. Sommige doen een update van een bestelling, sommige maken een nieuwe transactie aan, sommige zelfs met een aparte entiteit ' retouren'. Een ingewikkeld domein dus. Dat heeft er toe geleid dat:

• op dit moment onze koppelingen nog geen retouren ondersteunen, daar waar we koppelen vanaf de entiteit 'bestellingen' voor  CCV Shop, Open Cart, PrestaShop en Bol.com
  • we momenteel de retouren voor WooCommerce en Shopify aan het testen zijn
  • we wel retouren ondersteunen voor Mijnwebwinkel
  • onze koppelingen wel creditfacturen ondersteunen, daar waar we koppelen vanaf de entiteit 'facturen' (vb Magento, Lightspeed Ecom).

Naarmate de webwinkel software voor retouren ontwikkelt en de marktvraag groeit zullen wij voor verschillende webwinkelsystemen het retour concept mogelijk wel gaan ondersteunen. Wil je gebruik maken van de WooCommerce en Shopify retouren stuur dan een berichtje naar webcare@webwinkelfacturen.nl. We zullen de retouren dan voor je activeren.