Werkt de REST API van mijn Prestashop webwinkel?

Een eenvoudige controle om te testen of de REST API van je webwinkel correct is ingericht is kijken of deze url beschikbaar is: http://jouwspecifiekewebwinkelurl/api/products.php

Deze url dient een pop-up window te geven waarin je je API sleutel kunt invullen en dan verschijnt daarna een scherm met tekst. Als je hier een Internal Server error krijgt dan staat er iets niet helemaal goed. Vergelijk gerust met onze PrestaShop testwinkel http://prestashop.cloudinvoice.company/api/products.php