Wordt PrestaShop Multi Store ondersteund?

De koppeling ondersteunt Multi Store. Er is per PrestaShop installatie een koppeling nodig (met daarachter alle subwinkels). In principe worden alle store-ids op dezelfde grootboekrekening gemapped.

Is het nodig dat de omzet van sub-winkels apart geboekt moet worden? Bijvoorbeeld per sub-winkel aparte grootboekrekeningen of aparte administraties. Dat kan ook. In die situatie dient per sub-winkel een aparte koppeling aangevraagd te worden. Vervolgens kunt u de shopids naar webcare@webwinkelfacturen.nl sturen. Wij moeten in onze omgeving iets klaar zetten en daarna kunt u de koppeling per shopid apart configureren.

Labels: Multistore