Voor welke Magento versies werkt de koppeling?

De koppeling werkt met Magento versie 1.9.x en sinds december 2016 ondersteunen we ook Magento 2.x. Dat komt er in praktijk op neer dat we 2.0 niet officieel ondersteunen, 2.1, 2.2 en 2.3 wel. Eerdere versies voor 1.9 lijken ook te werken. Heb je een oudere versie neem dan contact met ons op.

Voor Magento 2.4 werkt de koppeling voor Magento 2.4.1, 2.4.2 en 2.4.3. Voor Magento 2.4.4 werkt de koppeling niet. Dit komt doordat Magento op sub-sub-versie niveau een wijziging heeft gedaan op de OAuth authenticatie. Heb je een Magento 2.4.4 of hogere versie dan zijn we bereid om met je mee te kijken om de connectie te leggen, maar wij kunnen geen garantie geven dat het gaat werken.

Let op. De koppelingen werken voor de standaard versies van Magento. Customizaties worden niet meegenomen. Indien de Magento specialist vragen heeft hoe de data klaar moet staan in de Magento winkel, kan zij/hij contact met ons opnemen.

Let op. Door extra toevoegingen aan Magento zoals de Varnish cache, redirects, firewalls en andere zaken in de deployment van de Magento webwinkel kan het zijn dat de connectie niet of niet naar tevredenheid gelegd kan worden.

De meeste recente plugins staan trouwens hier.

Labels: Versie