Ik zie een rood balletje op het dashboard van de koppeling bij de Silvasoft zijde, wat nu?

Op het dashboard van de koppeling (home) zie je soms dat de Silvasoft zijde verbroken is, bijvoorbeeld:

Er zijn twee mogelijke oorzaken:

1. De Silvasoft API sleutel is niet (meer) geldig. Je kunt in dat geval een nieuwe API sleutel maken in Silvasoft (zie uitleg van Silvasoft) en die invoeren op het dashboard van de koppeling bij het tabje >>Configuratie>>Authenticatie boekhoudsysteem....wijzigen.
  2. De Silvasoft API limiet staat te laag ingesteld. Als er (te) veel bestellingen worden doorgezet wordt de API door Silvasoft uitgezet. Je kunt even wachten en de bestelling via het dashboard>>fouten alsnog doorzetten. Als dit vaker gebeurt is het natuurlijk handiger om de API in Silvasoft te verhogen (let op daar zijn kosten naar Silvasoft voor verschuldigd).