Kan ik rechtstreeks SnelStart facturen aanmaken?

Ja, maar met een kleine omweg. Je kunt bij SnelStart verkoopboekingen (journaalposten) of bestellingen aanmaken. Als je in SnelStart facturen wilt aanmaken kan dat wel en moet je met de koppeling boeken op SnelStart bestellingen. Als je die bestellingen in SnelSart verwerkt krijg je de gewenste facturen. Je kunt hierbij zelfs je gewenste factuursjabloon instellen.

Mocht je dat willen, kun je dat op het Dashboard instellen onder configuratie, bij >> Contract instellingen ...wijzigen en dan "Doorzetten naar SnelStart bestellingen" selecteren.

Labels: Factureren