In webwinkels zijn er regelmatig retouren. Iedere webwinkel software handelt dit op een eigen manier af. Sommige doen een update van een bestelling, sommige maken een nieuwe transactie aan, sommige zelfs met een aparte entiteit ' retouren'. Een ingewikkeld domein dus. Dat heeft er toe geleid dat:

• retouren voor  WooCommerce, Mijnwebwinkel en Shopify zijn beschikbaar.
  • retouren voor Bol.com zijn ook beschikbaar, maar je dient dit apart aan te vragen. Dat kan via webcare@webwinkelfacturen.nl.
  • onze koppelingen wel creditfacturen ondersteunen, daar waar we koppelen vanaf de entiteit 'facturen' (vb Magento, Lightspeed Ecom, CCV Shop).
  • onze koppelingen nog geen retouren ondersteunen, daar waar we koppelen vanaf de entiteit 'bestellingen' voor  CCV Shop, Lightspeed Ecom, Open Cart, PrestaShop , JouwWeb en Amazon.

Labels: Credit, refund, retour