Kunnen jullie de koppeling activeren?

Wij hebben onze koppeling zo eenvoudig mogelijk gemaakt en ons advies is dan ook om de activatie zelf te doen. We zijn altijd standby om te helpen met de inrichting van de koppeling. Bij sommige opensource (maatwerk) winkels kan het iets moeilijker zijn. Wil je liever dat wij de installatie van de koppeling voor je doen? Stuur dan een email. Voor een installatie brengen we € 39,50 excl BTW in rekening. Voor installaties hebben we toegang tot de webwinkel en boekhouding (soms ook FTP) nodig.

Let op: OpenSource webwinkels kunnen erg veel maatwerk bevatten en zijn geinstalleerd op een eigen server. We besteden aan deze systemen een uur om de koppeling werkend te krijgen. Lukt dat niet dan krijg je van ons advies. Dat advies kan zijn schakel een webwinkelspecialist in om de koppeling werkend te krijgen of er zijn problemen die wij voor je kunnen oplossen. Ook als de installatie van de koppeling niet lukt brengen we de € 39,50 excl BTW in rekening. Details van de dienst staan hier beschreven.

Daarnaast kunnen OpenSource webwinkels tot veel extra vragen leiden. Wij proberen deze zo goed  mogelijk te beantwoorden, maar we hanteren hier wel een fair-use policy. Soms zijn supportvragen eigenlijk consultancy vragen en ben je als ondernemer meer geholpen met een gespecialiseerde consultant die zowel de webwinkel / kassa als het boekhoudpakket kent.

Labels: Activatie, Support