Hoe helpt de koppeling met de configuratie?

Bij het gebruik van de koppeling dienen instellingen in de webwinkel/kassa en instellingen in het boekhoudsysteem geintegreerd te worden. Dit gebeurt via het tabblad Configuratie van het dashboard https://uwkoppeling.webwinkelfacturen.nl.

U kunt dit zelf doen maar er is ook een optie dat de koppeling zelf al zoveel mogelijk kijkt hoe de koppeling geconfigureerd kan worden.

Als u wilt dat de koppeling zoveel mogelijk van de configuratie doet, dan vinkt u de checkbox Automatische Configuratie aan. U kunt de instellingen dan vervolgens controleren en bijwerken in tab Configuratie van het dashboard. Wilt u zelf de configuratie doen dan kan dat natuurlijk ook.

In alle gevallen blijft u zelf verantwoordelijk voor de instellingen. Dus ook als de koppeling de configuratie doet middels de Automatische Configuratie is het belangrijk de instellingen te controleren en te bespreken met de boekhouder.