Heb ik een plug-in nodig voor het koppelen van Magento?

Ja, voor Magento 1.9  is een plugin nodig.

Als je je hebt aangemeld ontvang je een modulebestand en een installatie-url. Het modulebestand installeer je in je Magento webwinkel. Vervolgens dient er een configuratie uitgevoerd te worden in je webwinkel te worden uitgevoerd. Na de configuratie kun je via de installatie-url de koppeling effectueren. Er is een uitgebreide handleiding met een stap-voor-stap installatie instructie. Handleidingen kun je vinden op de handleidingen-pagina.

Bij de Magento 1.9 plugin krijgen we soms de vraag waarom het BTW nummer van een klant bij een ICP bestelling (zakelijk 0% binnen EU) niet gevonden wordt. Dat heeft te maken met een regel die wordt aangeroepen in app/code/local/Cloud/InvoiceGenerator/Helper/Parser.php
$address['vat_id'] = $magdbaddress->getVatid();
op het einde de id() een hoofdletter moet hebben Id()
$address['vat_id'] = $magdbaddress->getVatId();

Voor Magento v2.x is geen plugin nodig.

Labels: Plugin