Hoe onderscheidt webwinkelfacturen.nl zich?

Webwinkelfacturen.nl is marktleider met ± 460 verschillende koppelingen (over 20 boekhoudsystemen en 20 e-commerce webwinkel/kassa/psp platformen) en onderscheidt zich op drie terreinen tav eenmalige plug-ins, extensies, XML/CSV/XLS bestanden en andere partijen:

I. Cloud. Webwinkelfacturen.nl levert de koppeling vanuit een centraal platform, gebaseerd op een vaste prijs per maand. Hierdoor kunnen wij de volgende zaken leveren:

  • Automatische en directe koppeling tussen de webwinkel en de boekhouding. De webwinkelier hoeft dus niets te doen en als in het webwinkel platform een bestelling plaats vindt, wordt de adminstratie bijgewerkt. Continu.
  • Up-to-date zijn. Als er (versie) veranderingen zijn aan de webwinkel of boekhouding / factuur software zijde dan zorgt webwinkelfacturen.nl ervoor dat alles gewoon blijft doordraaien.
  • Voorspelbare kosten. Er zijn geen verborgen kosten voor upgrades en/of werkzaamheden van de webwinkelier nodig.

II. Dienstverlening. Webwinkelfacturen.nl levert meer dan een technische (real-time) koppeling. Wij leveren een dienst die bestaat uit een helpdesk, migratie support en controles met een persoonlijk dashboard. Migratie support betreft het eenmalig achteraf koppelen van nog niet aangemaakt facturen. Controles betreft een regelmatig continu proces op de Saas e-commerce platformen waarin geverifieerd wordt of er facturen zijn die niet gekoppeld zijn en indien dat het geval is, waarom niet?

Een illustratief voorbeeld is een webwinkelier die buiten zijn limiet is gegaan van haar/zijn boekhoud / factuur abonnement. Of als een bestelling per abuis geen btw op de verzendkosten heeft. Of als het btw-nummer van een zakelijke klant niet voldoet voor een correcte ICP boeking.

III. Expertise. Webwinkelfacturen.nl is gespecialiseerd in koppelen van e-commerce platformen en boekhouding / factuur systemen. Door deze niche focus weten wij de in& out’s van de systemen en kunnen wij superieure kwaliteit leveren, optimaal problemen oplossen en blijven innoveren op domeinen als creditfacturen, btw berekeningen, kortings en coupon akties, zie bijvoorbeeld http://webwinkelfacturen.nl/btw-coupon-korting

Labels: Webwinkelfacturen.nl