Wat betekent de foutmelding ongeldig contract

Er zijn twee mogelijke oorzaken van deze foutmelding:

Oorzaak 1: Om de Visma koppeling te laten werken dient de  visma api module aan te staan binnen je Visma account. Je kunt deze binnen je account activeren en als dat niet lukt kun je het beste contact opnemen met Visma zelf.

Oorzaak 2: De visma api module staat aan, maar het is niet duidelijk hoe je de verkopen wilt doorzetten naar Visma: Als Visma bestelling, factuur of transactie (snelle factuur). Je kunt dit controleren via de contract-instellingen van het dashboard https://uwkoppeling.webwinkelfacturen.nl. Is dit inderdaad het geval dan kun je een email sturen naar webcare@webwinkelfacturen.nl met daarin de licentiesleutel van de koppeling en jullie voorkeur. Wij gaan het dan aanpassen en de verkopen kunnen alsnog worden doorgezet.