Heeft webwinkelfacturen.nl een eigen API?

Per juni 2021 heeft webwinkelfacturen.nl een eigen API. Deze is bedoeld voor softwarepartners die hun  verkoop-systeem software willen koppelen aan webwinkelfacturen.nl om zodoende toegang te kunnen leveren aan hun merchants tot de boekhoudpakketen die webwinkelfacturen.nl ondersteunt. Voor meer details zie hier. Wil je partner worden, neem dan contact met ons op.

Via de API plaatst de softwarepartner de data in de repository van webwinkelfacturen.nl. Deze heet Wisteria. Normaliter slaat webwinkelfacturen.nl nooit data op van de merchant. Voor koppelingen waarbij de koppeling geleverd wordt via het wisteria systeem kan data een beperkt aantal dagen, veilig bewaard worden met als enige doel het doorzetten van die data naar het boekhoudsysteem (zie de verwerkersovereenkomst).

De volgende verkoop systemen maken gebruik van Wisteria:

Labels: API, Wisteria