Beveiliging & Privacy III : waar kan ik vertrouwelijke informatie naar toe sturen?

Soms is het nodig dat je sleutels en/of inloggegevens naar ons toe stuurt. Wij adviseren altijd:

1. Vertrouwelijke informatie te mailen naar een apart emailadres: avg@webwinkelfacturen.nl Emails op dit adres worden direct na gebruik verwijderd zonder back-up.
  2. waar mogelijk wachtwoorden na de geboden hulp te wijzigen.

Labels: AVG