Hoe bepaal ik de sleutel om connectie te leggen met CCV Online Payments

Om betalingen door te zetten vanuit je CCV Online Payments account naar je boekhoudpakket dient er een connectie gelegd te worden met je CCV Online Payments account. Hiervoor is een API sleutel nodig.

De API sleutel kun je vinden in je CCV Online Payments account, via Configuratie > API-sleutels. De sleutel kan je copieren en invoeren in het  dashboard. Zie onderstaand plaatje.

Let op: als je CCV Shop klant bent heb je geen apart CCV Online Payments account. Die klanten kunnen contact opnemen met CCV Online Payments, onlinepayments@ccv.eu telefoon 088-2289999 voor de API sleutel. Er wordt gewerkt aan een makkelijke oplossing, maar tot die tijd kun je dus contact opnemen met CCV Online Payments.

Labels: PSP