Mijnwebwinkel heeft een rood bolletje bij de verbinding - wat nu?

De koppeling met mijnwebwinkel is verbroken. Bijna altijd komt dat, doordat de api sleutel van mijnwebwinkel niet (meer) correct is.

Oplossing Je kunt een nieuwe combinatie mijnwebwinkel API invoeren via je Dashboard op de koppeling, tab configuratie, met de blauwe knop en  witte tekst 'wijzigen' naast Authenticatie webwinkel.

Hier vul je de API sleutel in en na 'Opslaan' is de koppeling weer actief.

Stuur ons dan een email met het verzoek de gemiste bestellingen alsnog door te zetten.

Tot slot, waar in mijnwebwinkel maak ik een nieuwe API sleutel? Deze sleutel maak je aan in je webwinkel-beheeromgeving via Instellingen > API > Token toevoegen. De sleutel zelf kun je terug vinden onder het API overzicht. Als je op Toon token klikt zie je de sleutel verschijnen. Deze kopieer je.