Hoe koppel ik mijn CCV Shop aan mijn boekhoudsysteem?

Om je CCV Shop webwinkel te koppelen ga je naar de CCV Shop appstore. Je kunt de appstore benaderen vanuit het beheerdeel van je webwinkel. Zoek het boekhoudsysteem waarmee je wilt koppelen en klik op Installeren.

Je door schermen geleid die je moet invullen. De gegevens die we vragen zijn nodig om de koppeling te maken. We doen dat zo veilig mogelijk, dwz dat we zo min mogelijk gegevens vragen en dat de gegevens die je doorgeeft ook geen extra beveiligingsrisico geven.

Er is een uitgebreide handleiding met een stap-voor-stap installatie instructie. Handleidingen kun je vinden op de handleidingen-pagina.

Labels: Activatie