Wat betekent de melding "The account 8170 is used for OSS sales and requires an OSS Vat-code of type sales"

Een lastige foutmelding die we soms terug krijgen van Visma eAccounting als de merchant in Visma eAccounting One Stop Shop (OSS) niet goed heeft staan. Het goede nieuws is dat de merchant dit zelf eenvoudig kan oplossen en daarna de bestelling via het dashboard van de koppeling bij het tabje >>Fouten nogmaals kan doorzetten via de blauwe knop 'verwerk'.

Deze melding wordt veroorzaakt door een instelling in Visma eAccounting;
1. Log in in eAccounting.
2. Ga naar Instellingen > Bedrijf.
3. Klik op het tabblad Facturering.
4. Demarkeer de optie 'Pas OSS-regeling toe (One Stop Shop)'
5. Klik op Bewaar.
Nu kan de factuur wel worden geëxporteerd.

Mocht dat niet helpen, neem dan contact op met Visma support zodat ze je persoonlijk kunnen helpen met jouw specifieke transctie. Dit kan via de telefoon:   020-262 6926 (maandag t/m vrijdag van 10-17 uur) of via de e-mail: support.eaccounting@visma.com

Labels: oss