Hoe kan ik alle verkooptransacties in de foutenrij in 1 keer bijwerken?

Als je iets verkeerd hebt ingesteld in de koppeling, bijv een verkeerde BTW code, dan kan het zijn dat bestellingen of facturen niet doorgezet kunnen worden. Als je de instelling aanpast dan is het heel gemakkelijk om de gemiste bestellingen / facturen alsnog door te zetten:

1. Ga naar tab Fouten op het dashboard https://uwkoppeling.webwinkelfacturen.nl
  2. Selecteer de periode waarin fouten voorkomen en klik op de groene knop Ververs
  3. Klik het bovenste vierkantje in de lijst aan. Als het goed is verschijnen er vinkjes voor alle bestellingen in de foutenrij
  4. Scroll naar beneden en klik op de blauwe knop Alles Verwerken

De bestellingen / facturen worden allemaal opnieuw aangeboden. Omdat wij met queues werken gebeurt de verwerking niet direct. Maar de omzet wordt opnieuw aangeboden en is de volgende dag in bijna alle gevallen aanwezig in het boekhoudsysteem.