Waarom willen jullie de licentiesleutel en een voorbeeld bestelnummer?

Soms gebeurt het dat een bestelling niet wordt doorgezet.

Het eerste wat je dan doet is op je dashboard kijken of de bestelling bij de foutenrij staat. Door op de fout te klikken zie je vaak wat er mis is en of er iets aan te doen is.

Mocht dat geen oplossing bieden, hebben we een concreet bestelnummer nodig om te helpen troubelshooten. En uiteraard moeten we weten voor welke koppeling - dat mag de licentiesleutel van de koppeling zijn, of het aanmeld emailadres icm de url van de webwinkel of het shop_id.

Sinds kort hebben we een rode knop waarmee je automatisch een ticket kunt loggen waarbij die gegevens worden doorgegeven.

Labels: Dashboard, Support