Hoe koppel ik mijn Lightspeed eCom webwinkel aan mijn boekhoudsysteem?

Om je Lightspeed eCom webwinkel te koppelen ga je naar de Lightspeed eCom appstore. Je kunt de appstore benaderen vanuit je Lightspeed eCom backend. Zoek het boekhoudsysteem waarmee je wilt koppelen en klik op ‘Installeren’. Je krijgt nu schermen die je moet invullen. De gegevens die we vragen zijn nodig om de koppeling te maken. We doen dat zo veilig mogelijk, dwz dat we zo min mogelijk gegevens vragen en dat de gegevens die je doorgeeft ook geen extra beveiligingsrisico geven. Na installeren is de koppeling direct actief.

Labels: Activatie