Waarom staan mijn verkopen in tabblad Open?

Orders komen in tabblad Open terecht, als de orderstatus op het moment van ophalen niet overeenkomt met de aangevinkte status waarbij de koppeling mag doorzetten. Deze aangevinkte status(sen) staan in tabblad Configuratie bij het onderdeel status doorzetten verkopen.

Deze status van doorzetten kun je bij veel koppelingen zelf bepalen. De koppeling zet uiteraard de verkoop alleen door als de status ervan gelijk is aan de status waarvan is ingesteld dat er doorgezet mag worden.

Wil je een order uit tabblad Open doorzetten? Dan zijn er 2 opties;
1. geef de order in je webwinkel 1 van de statussen die je hebt aangevinkt om bij door te mogen zetten. Of
2. vink de status in tabblad Configuratie aan, die je wilt toevoegen als toegestane doorzet-status.
In beide gevallen controleert de koppeling 's-nachts de status, en zal de order doorzetten bij een match.

Orders die langer dan 30 dagen in tabblad Open staan, worden in de meeste gevallen niet meer door de koppeling op status gecontroleerd, en zullen handmatig geboekt moeten worden. Met de "Negeer" knop kun je ze vervolgens uit de Open-lijst verwijderen.
Een uitzondering hierop; indien in het webwinkel-systeem webhooks staan ingesteld, kan de koppeling verder dan 30 dagen terug op status controleren.

Staan er bestellingen in Open die je helemaal niet wilt doorzetten (bijvoorbeeld omdat ze geannuleerd zijn, of het een lege bon betreft) kun je deze bestellingen dmv de "Negeer" knop uit de lijst verwijderen.