Hoe maak ik een nieuwe consumerkey en consumersecret aan in mijn WooCommerce webwinkel?

Om een nieuwe consumerkey en consumersecret aan te maken ga je naar de instellingen van je WooCommerce webwinkel - Settings - Advanced en klik je op tabblad REST API. Je klikt daarna op genereer API sleutel.

Je ziet de sleutels in het scherm verschijnen. Dit zijn de sleutels die je gebruikt om je WooCommerce webwinkel toegankelijk te maken voor de koppeling.