Wordt de Mollie transactie-id doorgezet naar Moneybird?

Vanwege een samenwerking tussen Mollie en Moneybird is het mogelijk om Mollie betalingen supermakkelijk af te letteren zonder de aanvullende complexiteit van de MT940 bestanden. Wil je hiervan gebruik maken dan dient de Mollie transactie-id meegegeven worden in de betaling van de Moneybird factuur.

Voor de webwinkelsystemen

• WooCommerce
  • Prestashop
  • Shopify

is deze functionaliteit in de koppelingen al beschikbaar. Voor andere webwinkelsystemen kijken we naar de mogelijkheden. Mocht je hiervoor al voorkeur hebben voor een webwinkelsysteem neem dan contact met ons op.