Waarom krijg ik de foutmelding dat het BTW nummer ontbreekt?

De koppeling controleert voor intracommunautaire verkopen - verkopen met 0% BTW naar een EU land - vooraf of er een geldig BTW nummer is ingevuld. Helaas is er bij Opencart geen standaard methode om BTW nummers door te geven. Om ze wel door te geven is een wijziging in de cloudinvoice-extensie nodig.

In het extensie bestand catalog/controller/extension/module/cloudinvoice.php staat op regel 247 een private function gettingCustomer. Op regel 256 worden de klant gegevens bepaald. Hier moet een extra regel komen met 'vatnumber'.

=================================================================
$customer = array(
            'customer_id'  =>      $customer_id,
            'first_name'    =>      $orderdata['firstname'],
            'last_name'     =>     $orderdata['lastname'],
            'company'       =>      $orderdata['payment_company'],
            'address'         =>      $paymentaddress,
            'city'                =>      $orderdata['payment_city'],
            'postcode'      =>      $orderdata['payment_postcode'],
            'state'              =>     '',
            'country'          =>      $orderdata['isocountry'],
            'email'             =>      $orderdata['email'],
            'phone'            =>      $orderdata['telephone'],
            'vatnumber'     =>      ?, deze regel moet toegevoegd worden en de waarde moet aangevuld worden waar het vandaan komt
        );
===================================================================

Als deze aanpassing is gedaan kan de bestelling nogmaals aangeboden worden met via de blauwe Verwerk knop.